Seri Dewi Malam

…mistreated.misplaced.misunderstood…

Stupid Cupid

A week ago i signed up for a dating service to prove to someone that this thing can actually work. Looking at it, sigh.. Mcm mcm jenis orang ada.
image

Banyak banyak profile yg sibuk nak add aku, adalah dua ni yg buat aku tergelak. Yg pertama budak baju ijau tu. Ko bergambar peluk tiang naper dik? Ko rasa ko dah seksi sangat ke peluk tiang tu? Kalau ko peluk pokok, akak paham la ko nih mesti puak puak pedalaman tak pon konon2 la aktivis kemasyarakatan memperjuangkan hak bumi mengalahkan Son Goku. Akak pon penah gak bergambar ngan pokok, tapi pokok pakai singlet laa..  *ehemm* so, sorry la kalau akak x layan kau, akak cadangkan ko tukar profile picture tu, apa kata ko peluk tiang letrik yg kebetulan terputus kabel, mesti muka ko dua kaler teruss, baru kelasss… Kurang2 akak respect gak kat ko berani letak muke sendiri.  Jangan plak ko amik gamba akak letak profile picture ko, nama jantan tapi letak profile picture akak, nampak sangat mentallll kan? Kang kalau akak balas, ko masuk sepital pulakkk… *ehemm*

Lagi satu, yang muka jelas ketara kap lam ya nga boleh ngaku cina pun ada. Spesis ni agaknya cermin kat rumah dah retak seribu kot, atau cermin tu mempunyai whitening agent, sesapa tengok terasa diri putihh je… Kalau aku tengok plak mesti terase diri supermodel je… Ko ni agaknya dalam kad pengenalan tak reti tengok ke bangsa agama dan negara???  Ni mesti mcm kes prof dr baharum yg kawin ngan nyah tu.

image

Alamak malu dowh benda cam gini ko boleh silap… Lagi maluuu kalau benda benda gini orang lainnn dah lamaa nampak tapi ko sikit tak perasan. Sedangkan jantina boleh tak perasan inikan pulak status kan? Tak tau beza anak dara ngan mak dara. Ko main dalam gelap ke apa bang perut dah berselulit mcm halilintar membelah bumi ko boleh tak nampak?

Tapi semuanya kene tanya sama hati kan. Bila hati dah suka, muka berkerak macam ni pon dah lawa:
image

Maklumler hati berbunge cinta, apa org kata jgn percaya, bila kita dah kemaruk cinta kira kepala lutut ajelah yg pikir kan? … Yelah, sedangkan org terpelajar mcm Dr Bahrom ni pun sampai nak kene check kad pengenalan bini nyah dia. Masa nak kawin kat songkhla tu takde plak ko nak cek kan. Nampak muka anggun je otomatik lutut pun x bleh pikir. Nasib baikla ko tak tunggu sampai 8/9 tahun baru ko nak sedar. Kalau dah 8 tahun baru ko nak sedar… Pitam… Kalau dah gitu, xyah la ko nak pura2 sedar bang. Lebih baik kau buat tak tau je, bila main tutup la mate sebelah. Apa taknye, untung ko kawin ngan nyah ni, diorang ni pandai layan, pompuan pun kalah. Walaupon senggugut kengkadang kalah org pompuan, tp tengok je la diorg jaga rumah. Perghhh… Tip top! Ini yg buat aku pon nak ada “orang rumah” ni. Balik, ada org buatkan teh o halia, baju ada orang cucikan, gosokkan. Letih, ada orang urutkan kaki. Lapa, ada org masakkan… Wah, aku pun nakkkkkk. Kene tukar jadik lesbo nih.

April 14, 2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: